divendres, 15 d’abril de 2016

PROJECTE FÈNIX

El Projecte Fènix té com a finalitat que els alumnes d’escoles situades a banda i banda dels Pirineus i les Illes, en la zona que més o menys abasta l’àrea de les cultures occitano-catalana, es posin en contacte per mitjà dels seus centres escolars a fi d’aprofundir en el seu mutu coneixement i en les pròpies arrels individuals i col·lectives per a, tot plegat, posar-ho en comú. 

El Projecte Fènix va adreçat als alumnes des dels 3 anys fins als 11 anys,  i posa en contacte els nens, mitjançant la correspondència interescolar. Hi ha establert un sistema regular d'intercanvi de  cartes, en les que els nens d'unes escoles i d'altres, s'expliquen contes, treballs d'investigació, tradicions, costums, enigmes, dibuixos, etc., i així poden conèixer altres realitats alhora que aprenen els diferents trets dialectals del català.
novel·la 

  • CONTE VIATGER creat pels alumnes de 7-8 anys.
  • AUCA VIATGERA realitzada pels alumnes de 8-9 anys
  • CÒMIC VIATGER elaborat pels alumnes de 10-11 anys.
  • NOVEL·LA VIATGERA, feta pels alumnes de 11-12 anys.  


Com cada any, muntarem la “paradeta” de Sant Jordi on podreu adquirir els títols realitzats el curs 2014-15.
còmic


conte

Si esteu interessats en algun dels títols d’anys anteriors, o voleu fer-ne la col·lecció, també els podeu aconseguir el dia de Sant Jordi. (Per demanar més informació  podeu trucar al despatx) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada