divendres, 29 de gener de 2016

2016 ANY LLULL

La commemoració té com a objectiu divulgar la vida i l'obra de Ramon Llull.El Govern ha acordat declarar el 2016 Any Llull amb motiu del setè centenari de la seva mort. L'Any Llull tindrà lloc entre el mes de novembre de 2015 i el mes de novembre de 2016. Està previst programar conferències, exposicions, concerts, i tirar endavant projectes editorials, acadèmics i educatius per a la divulgació de la vida i l'obra de Ramon Llull en tots els seus vessants.


Ramon Llull és i ha estat un dels màxims exponents de la cultura i el pensament a Europa. L'originalitat del seu pensament i la qualitat de la seva literatura han fet de Llull la figura més destacada de la cultura catalana de tots els segles arreu del món. La seva obra, escrita principalment en català i llatí, i probablement també en àrab, ha tingut una gran influència entre grans pensadors, des del mateix segle XIV fins als nostres dies.


A l'apartat de Guies de lectura podreu trobar els llibres que tenim a la biblioteca de Ramón Llull i sobre la seva vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada